Bestil slagtning

Slagtning - Partering - Forarbejdning af dyr/kød fra din egen produktion

VILKÅR FOR SLAGTNING/AFLYSNING AF DYR HOS BJERRE KØD:

  1. At der senest torsdagen ugen før man slagter er indtastet fødevarekædeoplysninger. Alternativt er der indscannet et dokument og sendt pr. mail eller dokument via post, som er os i hænde senest torsdagen ugen før.
  2. Nummer på kreatur er ringet eller mailet ind senest fredag ugen før slagtning.
  3. Ved afhentning af dyr, skal disse være indfanget og klar til at vognmanden kan læsse, samt for kreaturs vedkommende skal de være bundet med grime. Tager det mere end 15 min. for en vognmand at læsse dine dyr koster det kr. 400,- + moms pr. påbegyndt time (dette gælder især for ude-grise)
  4. Ved afbestilling af kreaturer senere end 14 dage før slagtning betales der et afbestillingsgebyr på kr. 1360,- + moms pr. dyr
  5. Ved afbestilling af får/geder senere end 14 dage før slagtning betales der et afbestillingsgebyr på kr. 280,- + moms pr. dyr
  6. Ved aflevering af får/geder skal der altid medbringes sundhedsdokument med alle oplysninger omkring antal dyr, der flyttes, dyrenes øremærkenumre, køn og alder. (indskrives forneden på sundhedsdokumentet)
  7. Ved flytning af dyr til slagtning er vores CHR.NR 72 542.

Før slagtning hos Bjerre Kød skal du huske at indtaste dine fødevarekædeoplysninger elektronisk og senest torsdag ugen før du skal have slagtet. Indberetning sker via www.landbrugsindberetning.dk, vælg menu fødevarekædeoplysninger.

Har du ikke adgang til at indberette elektronisk skal jeg senest fredagen før slagtning have modtaget korrekt udfyldt erklæring. Via dette link og send til os:

Fødevarekædeoplysninger.
Scan det ind så jeg får det via e-mail på mail@bjerre-koed.dk eller send det til Bjerre Kød, Bjerrevej 346, 8783 Hornsyld.

OBS! Vi kan desværre ikke tilbyde at forarbejde kød i pølser og spegepølser i juni og oktober-november-december hvert år. Resten af året hjælper vi rigtig gerne med det.

I tvivl om noget? Så ring til Linda på telefon: 75 68 15 11.  75 68 15 11



Klik på knappen nedenfor og gå til bestillingsformularen.

Udfyld bestillingsformular