UGEDAGE FOR SLAGTNING
Tirsdage: Grise, geder og lam
Onsdage: Kreatur
ØKOLOGISK SLAGTNING
Ønsker du økologisk slagtning, skal det aftales nærmere.
Vi beregner et særtillæg pr. dyr ved økologisk slagtning.
Priser – gris (slagtning er inkl. i de angivne priser)
Grovparteret/uparteret
Finparteret, standard
Over 150 kg inkl. udskæring
Tillæg ved slagtning af frilandsgris (inkl. trikinprøve)
Kom selv
850,-
1050,-
2000,-
300,-
Afhentet
1100,-
1300,-
2250,-
300,-
Tillæg store grise
100-120 kg
120-150 kg
+ 200,-
+ 300,-
Pålægsgrise
1/1 gris i pålæg
½ finpartering + ½ i pålæg
Kom selv
1500,-
1325,-
Afhentet
1750,-
1575,-
Grillgrise
Udbenet, marineret og ridset
Kom selv
1050,-
Afhentet
1300,-
Standardudskæring ½ gris
Nakkesteg m/svær
Ribbensteg
Kogeflæsk
Kamsteg
Koteletter
Rullesteg m/svesker
Skinkesteg u/svær
Skinkeschnitzler
Mørbrad
Hakkekød
Gode ben, hoved, hale og indmad
Tillæg for ekstra lækkerier
Grillpølser og spegepølser pr. kg (min. 10 kg pr. variant)
Special grillpølser og spegepølser pr. kg (min. 10 kg pr. variant)
Rullepølse lavet af slag, pr. stk
Røgvarer, pr. kg
58,-
68,-
50,-
18,-
Priser – kreatur
Hentet, slagtet og modnet
BSE prøve
2300,-
500,-
Partering
Finpartering, pr. kg slagtet vægt 1/4, 1/2 eller 1/1
Specialpartering, pr. kg slagtet vægt
8,50
10,-
Standardudskæring ¼ kreatur
½ mørbrad
Roastbeef
Culotte eller cuvette
½ højreb
Bankekød/benløse fugle
Osso buco
Tværreb/bryst
Bovsteg
Engelsk Bøf
Steaks
Lårtunge eller tyndsteg
Gammeldags oksesteg (tykkam)
Hakkekød
Ben, hale og indmad
Priser – Får, lam og geder (slagtning inkl. i priser)
Grovparteret/uparteret
Finparteret
Kom selv
500,-
650,-
Afhentet
750,-
900,-
Standard udskæring 1/1 lam
Nakkekoteletter
Køller u/nøgleben
Bove u/ben, snøret
Bryst: helt
1/1 slag
2 x ½ rygsteg
Indmad
Tillæg for ekstra lækkerier
Røget lammekølle
Røget lammekølle skåret i skiver og vakuumpakket
150,-
250,-
Alle priser er inkl. moms (Der tages forbehold for tastefejl)
Vores CHR nr. er 72542
For at bestille slagtning hos Bjerre-koed.dk kontakt os på telefon: 75 68 15 11 eller send os en mail på: [email protected]
Vi glæder os til at høre fra dig!