Handelsbetingelser

Nedenstående handels- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Bjerre Køds Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Bjerre Køds Webshop.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Bjerre Køds Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med XPRESSEN, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Bjerre Kød Webshop. Dette betyder, at varerne leveres hver fredag ved modtaget ordre i ugens løb og senest onsdag inden kl. 15.00. Levering på købers adresse i Danmark vil normalt ske i løbet af fredag. Det er vigtigt at du skriver, hvor vi må stille varen såfremt du ikke er hjemme.

Vi leverer til hele Danmark dog kun til brofaste øer.

Hos Bjerre Kød er der følgende muligheder for fragt og levering:

 1. Varerne kan afhentes i Bjerre
Afhentning af varer kan ske tirsdag-lørdag efter ønske, som du udfylder i forbindelse med at du tjekker ud af kurven. Dog skal bestilling ske senest dagen inden afhentning

Det er ikke muligt at bestille varer til ugerne 28, 29 og 30 pga sommerferie


2. Du kan vælge at få dine varer leveret til din egen dør.
Vælger du levering vil du modtage dine varer den førstkommende fredag med mindre anden fredag er valgt. For levering førstkommende fredag skal bestilling ske senest onsdag kl. 15.00 i samme uge.
I forbindelse med levering vil du blive bedt om at betale med kort i forbindelse med at du tjekker ud af kurven.

Vi leverer til hele Danmark dog kun til brofaste øer.

Det er ikke muligt at få leveret varer d 29/3-24 (påske ugen), 10/5-24 (kr. himmelfarts ugen) og i ugerne 28, 29, 30, 51 og 52 i 2024. Det er heller ikke muligt af få leveret varer i d 3/1-25.

Afhentning i butikken i Bjerre

Varerne kan hentes tirsdag-fredag mellem kl. 9.00- 17.00 og lørdag mellem kl. 8.00-12.
Bestilling skal ske senest dagen før inden kl. 15.00 til afhentning næste dag.
Mad ud af huset kan afbestilles uden omkostninger op til 3 dage før aftalt afhentning.

Fortrydelsesret

Bemærk, at der ikke ydes fortrydelsesret på ferske fødevarer, jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 4.

Reklamationsret

Den almindelige reklamationsret efter Købeloven er gældende, men den er begrænset til varens naturlige holdbarhed. Er du som køber ikke tilfreds med en ferskvare, skal du hurtigst muligt og SENEST KL. 12.00 DAGEN EFTER LEVERINGSDAGEN ringe på telefon 75 68 15 11 - eller sende en mail til [email protected]

bjerre-koed.dk kompenserer herefter for varen ud fra en individuel vurdering af den enkelte situation. Den fejlbehæftede vare skal returneres til bjerre-koed.dk efter aftale pr. telefon eller e-mail. Varen kan også afleveres/sendes til bjerre-koed.dk, Bjerrevej 346, 8783 Hornsyld – Bemærk dog, at der stadig skal gives besked om reklamationen på mail eller via telefon inden afsendelse. Kun herved kan du få oplyst mærket til forsendelsen.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din reklamation.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til [email protected]

Pris og betaling

I Bjerre Kød Webshoppen har du mulighed for at betale med Dankort, internationale kreditkort samt MobilePay. Alle priser i Bjerre Kød Webshoppen på web-adressen bjerre-koed.dk er inkl. moms, men ekskl. fragt.